IZKUŠNJE KUPCEV POWERSEPTA ZA DEZINFEKCIJO

NAROČAM

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

Vračilo denarja

POWERSEPT JE PRVI IZDELEK, KI PONUJA CELOVITO REŠITEV NA PODROČJU UNIČEVANJA BAKTERIJ, VIRUSOV IN GLIVIC

Univerzalna uporaba

Brez nevarnosti, da postanejo bakterije nanj rezistente

Namenjen dezinfekciji kože in ustne votline, osebni negi in higieni

Uniči tudi biofilme, s katerimi se bakterije in virusi zaščitijo

Ne vsebuje alkohola, klora, hipoklorita in drugih nevarnih snovi

Primerno tudi za nosečnice in otroke

NAROČAM

Za dezinfekcijo kože in ustne votline

PREDNOSTI POWERSEPTA ZA DEZINFEKCIJO

znanstveno dokazano delovanje izdelka proti glivicam

Intenzivno uničuje bakterije in viruse

Ne vsebuje kancerogenih in mutagenih snovi

Biološki – po delovanju razpade na vodo in kisik

POGOSTA VPRAŠANJA

Za kaj vse se uporablja Powersept za dezinfekcijo?

Kje lahko uporabljamo Powersept za dezinfekcijo?

Ali Powersept lahko škoduje mojemu zdravju?

Kaj pomeni dezinfekcija "brez dotika"?

Ali je uporaba Powersepta varna tudi za nosečnice?

Powersept brez skrbi uporabljajo tudi nosečnice, saj je njegova glavna sestavina vodikov peroksid. Ta  se ob uporabi razgradi na vodo in kisik. Zato je njegova uporaba popolnoma varna tudi za nosečnice in otroke.

Dezinfekcija učinkuje pri večini virusov in bakterij, ki lahko ogrozijo vaše zdravje

Uničuje bakterije, viruse in glivice

Zajamčen takojšen učinek

Kako učinkovit je Powersept v primerjavi z drugimi dezinfekcijskimi sredstvi?

Kot planinec in maratonec večkrat trpim zaradi pekočih občutkov na nogah in utrujenih stopal. Powersept mi pomaga in oblaži občutke utrujenih stopal, saj deluje osvežujoče, poleg tega pa mi iz nog odstrani še glivice, ki se včasih pojavijo.

- Marjan, Kranjska Gora

Oblaži občutek utrujenih stopal

Naša deklica si slabo obriše ritko, je pa pravi magnet za vnetja. Powersept je prava revolucija, super je, prav pride tudi, ko pride s praskami domov, ker je ne moti, ko jo posprejaš. Tudi druge mamice so navdušene.

Oblaži vnetja

- Elvira, Radlje ob Dravi

Powersept je dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno dezinfekciji kože, osebni negi in higieni. Lahko ga uporabljate:

 • za zaščito pred virusi, bakterijami in glivicami
 • za zaščito pred plesnimi, tako kožnimi kot drugimi
 • na potovanjih- za dezinfekcijo rok, kože, pribora in vsega s čimer ste v stiku, pa niste prepričani o minimalnih higienskih standardih
 • za kozmetične namene - pri manikuri in pedikuri
 • za dezinfekcijo mozoljev in aken
 • za dezinfekcijo zobne ščetke ter zobne proteze
 • za dezinfekcijo manjših ran

Powersept lahko uporabljate:

 • doma
 • na potovanju
 • za dnevno oskrbo
 • v bolnišnicah
 • v hotelih

 

 • v telovadnicah
 • v najrazličnejših prevoznih sredstvih: letala, vlaki, taksiji
 • v veterinarskih ordinacijah
 • v čakalnicah
 • v pisarnah

Ne, Powersept ne škoduje ne vam, ne vašim hišnim ljubljenčkom, niti okolju. Pazite le, da ne pride v stik z vašimi očmi in da ne zaužijete prevelikih količin, v tem primeru izperite z veliko vode oziroma poiščite zdravniško pomoč.

Brisanje površin mikrobe raznaša naokoli, z ene površine na drugo. Ker Powersept ni strupen, splakovanje ali brisanje ni potrebno. Enostavno razpršite in pojdite.

Powersept je dezinfekcijsko sredstvo širokega spektra, ki uniči raznolike bakterije, viruse ali plesni. Je enako, če še ne bolj učinkovit, kot druga dezinfekcijska sredstva.

Visoka učinkovitost

Belila in druga sredstva za dezinfekcijo so kancerogena (povzročajo raka) in mutagena (povzročajo mutiranje genov). Poleg tega dražijo oči, kožo in otežujejo dihanje, medtem ko je Powersept zdrav tako za vas, kot za okolje.

Izboljšana varnost

Ni karcenogen in mutagen

Dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, glivicam in virusom intenzivno uničuje bakterije in glivice. Prijazen je do vas in okolja ter primeren tudi za otroke.

Dnevno se ljudje po vsem svetu soočajo s številnimi nalezljivimi boleznimi. To je posledica sodobnega načina življenja, kateri s seboj prinaša velike migracije ljudi in živali. S tem  se je bistveno povečala ogroženost, da pridemo v stik z bakterijami, virusi in glivicami ter posledično z okužbami in boleznimi, ki jih prej v našem okolju ni bilo oz. smo na njih že pozabili. Prav tako pa nas pogosto pestijo običajni problemi, kot so vnetja kože, mozolji, akne, kožna plesen, glivice, ipd., ki lahko, če jih ignoriramo, privedejo do resnih zdravstvenih težav. Tako v Evropi prvič po 2. svetovni vojni zopet beležimo porast uši in stenic ter smo priča pojavu eksotičnih virusov kot so Zika virus, SARS, virus prašičje gripa, virus ebole, egipčanski virus … Še huje, razvijajo se super virusi in bakterije, ki so odporni na skoraj vse antibiotike in jih skorajda ni moč zaustaviti.

Odgovor na vse te grožnje in težave, predstavlja Powersept, ki je učinkovit in obenem prijazen do narave, saj po uspešnem delovanju razpade na vodo in kisik. Osnovna sestavina Powersepta je hidrogeni peroksid, ki je skupaj z ostalimi pomožnimi snovmi, stabiliziran po posebni patentirani formuli iz Švice.

Uničuje bakterije in glivice

ZAKAJ UPORABA POWERSEPTA ZA DEZINFEKCIJO?

Powersepta ni potrebno izpirati ali brisati. Poškropite in počakajte, da se posuši. Powersept uspešno prispeva k vašemu zdravju in dobremu počutju, saj uniči nevarnosti, ki jih vi sploh ne opazite, zagotavlja pa varnejše in čistejše okolje, tako v službi, kot doma.

Prispeva k zdravju in boljšemu počutju

KAKO DELUJE POWERSEPT?

Z uporabo Powersepta tako občutno zmanjšamo izpostavljenost in nevarnost pred okužbami in boleznimi ter tako preventivno in učinkovito zaščitimo svoje zdravje, zdravje svojih otrok, hkrati pa poskrbimo, da ne ogrožamo okolja v katerem živimo.

Ustvari zdravo okolje, v katerem škodljivi virusi in bakterije ne preživijo

Preventivno zaščitite svoje zdravje

UNIVERZALNO DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO

Powersept se uporablja za dezinfekcijo kože, pri osebni negi in higieni ter celo za dezinfekcijo ustne votline. Odličen je na potovanjih, saj z njim lahko dezinficirate vse, s čimer ste v stiku, pa niste prepričani o minimalnih higienskih standardih. Prav tako se uporablja v kozmetične namene, pri pedikuri, manikuri, za dezinfekcijo mozoljev in aken, pomaga pa tudi pri dezinfekciji manjših odrgnin in žuljev. Starejši ga uporabljajo tudi za dezinfekcijo zobne proteze, mlajši pa za dezinfekcijo zobne ščetke. Omogoča zaščito pred virusi in bakterijami.

Powersept dezinfekcija, 100 ml
 

19,90€

 • za dezinfekcijo kože in ustne votline
 • zaščita pred virusi, bakterijami, herpesom
 • uporaba pri osebni negi in higieni
 • intezivno uničuje bakterije in viruse
NAROČAM

Powersept razkužilo je prozorno, brez vonja in ne vsebujejo klora, belila, alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin, štirikratne amonijeve sestavine ali natrijevega hidroksida.

Brez vonja in brez škodljivih snovi

Ko Powersept razkužilo uporabimo na rokah, koži in tudi na drugih površinah, spiranje ni potrebno, za sabo pa bo razkužilo pustilo patentirano nezaznavno pregrado, ki površino brani pred ponovno rastjo mikrobov. 

 

Ustvari pregrado, ki površino brani pred ponovno rastjo mikrobov

 

herpesom

ptičjo gripo

novo gripo (H1N1)

salmonelo

streptokoki

klamidijo in papilom virusom

hepatitisom

E. Coli

legionelo

MRS-o

SARS-om

in več kot 200 drugih

Nudi zaščito pred:

VIRUSI IN BAKTERIJE SO DEL NAŠEGA VSAKDANA - VERJETNOST ZA OKUŽBO JE VEDNO VEČJA

Izpostavitev škodljivim mikroorganizmom povzroči številne nevšečnosti, kot so trebušna gripa, driska, prehladi itd. Samo bolnišnične okužbe so vsako leto razlog za smrt 40.000 bolnikov v Evropi, kar je zaskrbljujoča številka ob predpostavki, da živimo v bolj razvitem delu sveta, diareja in akutne respiratorne bolezni pa ubijeta več kot dva milijona otrok, mlajših od pet let. To so zaskrbljujoče številke samo nekaterih bolezni, ki jih povzročajo virusi in bakterije. Zato je naša odgovornost, da se zaščitimo.

Nalezljive bolezni so del sodobnega načina življenja

Izpostavljenost škodljivim mikroorganizmom povzroči tudi smrt

Vsak posameznik oz. celotna družina lahko ob upoštevanju osnovnih pravil čistoče in higiene prepreči stik z bakterijami in virusi ter posledično okužbo z nevarnimi boleznimi. S pravilno higieno (umivanje rok) in dezinfekcijo zmanjšamo okužbe dihal za 30 odstotkov, okužbe prebavil pa kar za 22 odstotkov. To omogoča Powersept za dezinfekcijo.

S pravilno higieno in dezinfekcijo lahko zmanjšamo okužbe

Dezinfekcija

Postopek, pri katerem zmanjšamo število patogenih elementov do te stopnje, da niso več škodljivi za zdravje in tako znatno zmanjšamo možnost za okužbe.

Powersept deluje po biooksidacijski metodi s katero ne zdravimo, temveč ustvarimo zdravo okolje, v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti. Ta metoda je enostavna, neboleča in učinkovita. Powersept tehnologija izkorišča pravo, oksidativno moč vodikovega peroksida, ki ga vključuje v našo patentirano oligodinamično tehnologijo. V tem zapletenem procesu se vodikov peroksid stabilizira in okrepi. Rezultat tega je osnovna tekočina, s katero lahko uničujemo širok spekter mikroorganizmov, vključno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi.

Z DEZINFEKCIJO SE ZAŠČITITE PRED OKUŽBAMI

Zaščitite se pred virusi, glivicami in plesnijo. Preprečite širjenje bakterij ter herpesa.

S Powersept dezinfekcijo do popolno čistega in zdravega okolja. 

Primerna tudi pri negi kože. Znanstveno dokazano delovanje izdelka proti glivicam

POWERSEPT DEZINFIKATOR:

Deluje po biooksidacijski metodi kjer ustvarimo čisto okolje, v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti. Ta metoda je enostavna in učinkovita

Odličen je na potovanjih, saj z njim lahko dezinficirate vse, s čimer ste v stiku, pa niste prepričani o minimalnih higienskih standardih, prav tako se uporablja v kozmetične namene, pri pedikuri in manikuri.

Za dezinfekcijo kože, pri osebni negi in higieni

Informacije in naročila na:
031 607 951 |
info@powersept.si

 • znanstveno dokazano delovanje izdelka proti glivicam
 • odpravil glivice že več kot 10.000 posameznikom
 • zajamčen takojšen učinek
 • priložen edinstven aplikator za nanos pod nohtom

PRVI IZDELEK, KI PONUJA CELOVITO REŠITEV NA PODROČJU UNIČEVANJA GLIVIC

ZAJAMČENO NAJNIŽJA CENA 

+ BREZPLAČNA DOSTAVA!

ZAJAMČENO NAJNIŽJA CENA  

+BREZPLAČNA  DOSTAVA!

NAROČAM

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

Želim se znebiti glivic!

NAROČAM ZDAJ

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

Želim se znebiti glivic!

NAROČAM ZDAJ

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

Želim se znebiti glivic!

NAROČAM ZDAJ

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI? PREBERITE SI ŠE OSTALE IZKUŠNJE KUPCEV POWERSEPTA

Poskusila sem že skoraj vse, da bi se znebila glivic na nohtih, pa nič ni pomagalo. ...... Po šestih tednih uporabe Powersepta se je noht popolnoma obnovil. - Marija, Slovenj Gradec

Imela sem zelo velike probleme z glivicami na nohtih in nisem vedela kaj več storiti. Videla se reklamo za Powersept. Odločila sem se, da bom naročila in probala. ...... Po enem mesecu uporabe sem opazila, da mi noht normalno raste in tudi tam, kjer mi je noht odstopal je izginjalo počasi. Lahko rečem in trdim, če imate probleme z glivicami, vam bo 100 % pomagalo. - Jasna, Škofja Loka

Ker glivic dolgo nisem uničila, so se razširile pod palec na desni nogi. Powersept proti glivicam mi je izredno pomagal, saj sem s topo iglo laže dosegla glivice pod nohtom in jih po treh tednih uporabe uničila. - Kristina, Kamnik

Nisem vedela, če sploh imam glivice, pa sem vseeno poskusila s Powerseptom in sem videla, da se je na treh nohtih zapenilo. Stanje se je izboljšalo po treh tednih. Sedaj preventivno poškropim po prej prizadetih mestih, kadar se spomnim. ..... Powersept priporočam vsem, ki sumite, da imate glivice, saj hitro reši težavo in glivice uniči, se zlahka nanaša, pa še neškodljiv je in ga ni potrebno brisati z nohtov in prstov. - Andreja, Ljubljana

IMATE VPRAŠANJE? 

Imate težavo in niste prepričani ali vam Powersept lahko pomaga? Pišite nam in dobili boste hiter in natančen odgovor, ki vam bo pomagal pri vaši odločitvi.

Pokličite nas 031 607 951 ali nam pišite info@powersept.si

Želim se znebiti glivic!

NAROČAM ZDAJ

Informacije in naročila:
031 607 951 |
info@powersept.si

Nº1 v dezinfekciji!

Distributer
 Natura tim d.o.o.
 Dunajska 156, 1000 Ljubljana

Proizvajalec
Mediteranski inštitut za monitoring
Dunajska 156, 1000 Ljubljana

Swiss based

031 607 951
info@powersept.si

* ob upoštevanju stroškov dostave

V ČEM JE SKRIVNOST UČINKOVITEGA BOJA PROTI GLIVICAM?

Powersept tehnologija izkorišča pravo, oksidativno moč vodikovega peroksida , ki ga vključuje v našo patentirano oligodinamično tehnologijo. V tem zapletenem procesu se vodikov peroksid s pomočjo srebrovih nitratov stabilizira in okrepi. Rezultat tega je tekočina, s katero lahko uničujemo širok spekter mikroorganizmov, vključno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi. (Vir: Mediteranski inštitut za monitoring)

Uniči preko 140 različnih patogenih mikroorganizmov ter ni znane bakterije, ki bi bila nanj odporna, prav tako pa nima vrzeli v učinkovitosti.

Vodikov peroksid prodre skozi celično membrano in onesposobi energetski vir celice

Učinkovitost Powersepta je enaka pri različnih temperaturah ter pH vrednostih

Powersept tehnologija je kompleksna, vendar čudovito preprosta. Powersept ostaja učinkovit pri različnih temperaturah in pH vrednostih in je kemično združljiv z večino sredstev.

Neodpornost bakterij na Powersept

Powersept razkužilo je prozorno, brez vonja in ne vsebujejo klora, belila, alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin ali natrijevega hidroksida.

Običajna dezinfikacijska sredstva vsebujejo samo eno učinkovino in je zato njihova učinkovitost omejena na določeno področje, hkrati pa niso univezalno varna niti za ljudi in živali, niti niso biološko razgradljiva.

ZAKAJ VAM RAVNO VODIKOV PEROKSID TAKO POMAGA?

Vir: Mediteranski inštitut za monitoring

Vodikov peroksid je naravna prisotna spojina, ki v nizkih količinah nastaja tudi v vsaki celici našega telesa. Zaradi svojih oksidativnih lastnosti ima vodikov peroksid v živih organizmih pomembno vlogo pri zaščiti pred patogenimi mikroorganizmi, služi pa tudi kot signalna molekula v celičnem metabolizmu. Vodikov peroksid torej ni nekakšen nezaželen stranski produkt celičnega metabolizma, ampak v telesu izvaja pomembne naloge. Ker pa je pri visokih koncentracijah škodljiv, se v telesu ne sme nakopičiti, zato ga telo s pomočjo encimov hitro razgradi na dve neškodljivi molekuli, vodo in kisik. V okolju vodikov peroksid prav tako razpade na vodo in kisik, sicer bolj počasi, ampak zagotovo, saj sta molekuli vode in kisika bolj stabilni. V tem pa je tudi prednost uporabe vodikovega peroksida kot antiseptičnega sredstva, saj je biorazgradljiv.

Kaj je vodikov peroksid in kako deluje v telesu?

Zakaj je za nas varen, za mikroorganizme pa škodljiv?

Odgovor je v količini vodikovega peroksida, ki ga lahko varno odstrani naše telo v primerjavi z veliko manjšo količino, ki za mikroorganizme že predstavlja nevarnost.

Vodikov peroksid sprošča reaktivne kisikove zvrsti, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. Ko preide čez njihovo celično membrano, poškoduje celično vsebino v procesu oksidacije s prostimi kisikovimi radikali.

Kako deluje?

Kaj povzroča penjenje vodikovega peroksida?

Ko pride vodikov peroksid v stik z encimom, ki se nahaja na človeški koži, ga hitro spremeni v vodo in plinski kisik. Encim na koži proizvaja kisik, ki povzroča penjenje in ki ga opazimo.

Toda ta pena/mehurčki ne razkužujejo. Razkuževanje opravijo nevidni hidroksilni radikali, ki se tvorijo istočasno in ki v resnici uničujejo bakterije, viruse, glivice, plesni in kvasovke.

Razlika je v učinkovitosti pri nizki koncentraciji!

Ali ste vedeli, da je pri enaki vsebnosti vodikovega peroksida, sredstvo Powersept 3x bolj učinkovito kot lekarniški vodikov peroksid? 

(Vir: Biotehnična fakulteta Univerze v Ljubljani, ki je delovanje Powersepta tudi znanstveno dokazala)

Razlika je tudi v stabilnosti!

Problem vodikovega peroksida je v tem, da je izjemno nestabilna molekula, ki hitro reagira z organskimi in anorganskimi snovmi v okolju. To pomeni, da čim pride v stik z delci v okolju reagira in razpade ter tako ni več učinkovit.

KAJ JE RAZLIKA MED "LEKARNIŠKIM" VODIKOVIM PEROKSIDOM IN POWERSEPTOM?

Pri Powerseptu pa je vodikov peroksid s stabilizatorji povezan v eno kompaktno enoto ter deluje oligodinamično in katalitično. Zaradi pomoči srebrovih nitratov spontano ne razpade, kot navaden vodikov peroksid in ima zato tudi daljšo učinkovitost. Powersept ima rok trajanja kar eno letopaziti morate le, da ga shranjujete na hladnem mestu in ga direktno ne izpostavljate na soncu.

Razlika je v učinkovitosti pri nizki koncentraciji!

Ali ste vedeli, da je pri enaki vsebnosti vodikovega peroksida, sredstvo Powersept 3x bolj učinkovito kot lekarniški vodikov peroksid? 

(Vir: Biotehnična fakulteta Univerze v Ljubljani, ki je delovanje Powersepta tudi znanstveno dokazala)

Razlika je tudi v stabilnosti!

Problem vodikovega peroksida je v tem, da je izjemno nestabilna molekula, ki hitro reagira z organskimi in anorganskimi snovmi v okolju. To pomeni, da čim pride v stik z delci v okolju reagira in razpade ter tako ni več učinkovit.

KAJ JE RAZLIKA MED "LEKARNIŠKIM" VODIKOVIM PEROKSIDOM IN POWERSEPTOM?

Pri Powerseptu pa je vodikov peroksid s stabilizatorji povezan v eno kompaktno enoto ter deluje oligodinamično in katalitično. Zaradi pomoči srebrovih nitratov spontano ne razpade, kot navaden vodikov peroksid in ima zato tudi daljšo učinkovitost. Powersept ima rok trajanja kar eno letopaziti morate le, da ga shranjujete na hladnem mestu in ga direktno ne izpostavljate na soncu.